Запознайте се с био кремовете Nard & Grass!

Кремовете Nard & Grass

С радост ще ви запозная с първите био кремове Nard & Grass. Това са три овлажняващи крема от натурални масла със 100% органични съставки. И по-точно – успокояващият крем с лавандула и лайка, мистичният крем с тамян и нард и луксозният крем с роза и нероли. Подхранващи и освежаващи, особено подходящи за суровия зимен сезон. Могат да се използват както за лице, така и за ръце или тяло. Навсякъде, където кожата се нуждае от изглаждане и възстановяване.

Кремът с лавандула и лайка е добър за суха, нежна или чувствителна кожа. Може да се използва и от деца. Преди да се изложите на слънце, вятър или студ, намажете лицето и ръцете си с малко количество. Така кожата ви няма да изгуби своята еластичност и свежест в студените зимни дни.

Кремът с тамян и нард тонизира и изглажда уморената кожа, като възвръща нейния блясък. Още в древността са вярвали, че маслото от тамян успокоява и пречиства духа. За миропомазване пък се е използвало скъпоценното и рядко днес масло от нард.

За най-претенциозните сме подготвили комбинация от роза и нероли, арган и шипково масло. Заздравяващи и подмладяващи масла, те ще се погрижат за зрялата, чувствителна или старееща кожа на лицето и врата. Кремът е подходящ за третиране на фините линии и бръчици, на всякакви драскотини, петна и белези по кожата, както и на проблемна кожа.

И трите крема са концентрирани, не съдържат вода, затова е достатъчно да използвате съвсем малко количество сутрин, вечер, след баня и всякога, когато имате нужда.

Ще ги познаете – в тъмни стъклени опаковки с алуминиеви капачки, подходящи за рециклиране след употреба.

Ако се изкушихте, можете веднага да закупите своя овлажняващ био крем Nard & Grass от онлайн магазина и ще го имате съвсем скоро в ръцете си!