За нас

Weiter

През 2016 г. създадохме серията кремове Nard & Grass – висококачествена натурална козметика, в която вложихме и най-ценните български етерични масла: розово масло, масло от лавандула и много по-рядко срещаното масло от здравец.

Водени от идеята да създадем чист и стойностен продукт, решихме да използваме като съставки единствено сертифицирани органични масла и екстракти. Освен гаранция за качество, сертификатът ни уверява, че при производството на суровините не е замърсена околната среда.

Същата взискателност проявихме и към опаковките и затова избрахме тъмното стъклено бурканче с алуминиева капачка. То е от най-подходящите за съхранение на натурални масла, а и може да се рециклира.

В кремовете Nard & Grass няма да откриете синтетични вещества, консерванти, емулгатори, оцветители или други вредни химикали. В тях няма дори вода – кремовете са концентрирани и съдържат само активни съставки, които нежно ще се погрижат и за най-сухата и деликатна кожа.

Научете повече за полезните свойства на маслата в секция Натурални масла на нашия Блог или в описанието на кремовете в нашия Магазин. Открийте продуктите ни в разширяващата се мрежа от наши партньори.