Магазин

Органична козметика Nard & Grass

Крем с тамян и нард

00002
22,50 лв.
На склад
1
Подробности за продукта

Прекрасен избор за суха или зряла кожа, подходящ както за лице, така и за ръце и тяло. Хидратиращ и подхранващ крем, предпазва от агресивното въздействие на външната среда.

Действие: Специална комбинация за здрав и свеж вид на кожата. Маслото от тамян и по-рядкото масло от нард притежават тонизиращо действие и спомагат за изглаждане на фините линии и бръчици. Маслото от таману възвръща блясъка на сухата и уморена кожа. Успокояващ ефект върху кожни раздразнения и алергии. Благотворно влияние върху драскотини и белези. Попива бързо и не запушва порите.

Счита се, че маслото от тамян успокоява и пречиства духа, уравновесява дишането и освобождава от стрес и чувство на тревога. Още в древността се е използвало в религиозни ритуали и практики. А за ритуалната употреба на нарда се споменава в самата Библия. Евангелието от Йоан разказва как Мария, сестрата на Лазар, символично помазва Исус с миро от скъпоценен нард: "Мария пък, като взе литра нардово чисто, драгоценно миро, помаза нозете Иисусови, и с косата си отри нозете Му; и къщата се напълни с благоухание от мирото". (Йоан, 12:3)

Съставки: масло от ший, кокосово масло, масло от жожоба, масло от таману, масло от тамян, масло от нард, екстракт от розмарин.

100% сертифицирани органични съставки. Без консерванти.

Аромат: тамян, нард, таману; дървесен, смолист, на подправки.

Разфасовка: 30 мл.

Добави в любими